بهترین فلاش تانک چه ویژگیهایی دارد؟ در این مقاله راهنمای خرید فلاش تانک می پردازیم. پیش از پاسخ به این سوال، ابتدا باید بدانیم که هدف از استفاده و خرید فلاش تانک و نصب آن در خانه، تخلیه یکباره فاضلاب و شستوشوی سنگ توالت است. همچنین، مشکل کم آبی و کم بودن فشار آب در منازل نیز دلیل دیگری برای استفاده از فلاش تانک است. در مطلب راهنمای خرید بهترین فلاش تانک قصد داریم تا انواع فلاش تانک های مختلف را بررسی کنیم و ویژگیهای هر یک را برشماریم تا ببینیم کدام مدل برای خانه ما مناسب تر است.
نکات مهمی که قبل از خرید فلاش تانک باید بدانید
اگر برای سرویس بهداشتی خانه خود قصد خرید فلاش تانک دارید، به خاطر داشته باشید که کالایی که قیمت بالاتری دارد لزوماً بهترین نیست. تحقیقات نشان داده که بهترین مدلهای فلاش تانک عموماً رده قیمتی متوسطی دارند.همچنین، عملکرد فلاش تانک مهمترین ویژگی آن محسوب میشود. اگر به دنبال بهترین فلاش تانک بازار هستید، باید بدانید که تخلیه یکباره و صرفهجویی در مصرف آب دو نکته مهم در خرید این محصول هستند که باید توجه ویژهای به آن شود.
در آخر اینکه، ابعاد سرویس بهداشتی و فضای اختصاص داده شده به فلاش تانک را باید اندازهگیری کنید تا بتوانید محصولی متناسب با این ابعاد تهیه کنید.امیدواریم که این راهنمای خرید بهترین فلاش تانک بتواند در ادامه به سوالات شما پاسخ دهد. پیشنهاد می شود مقاله بهترین توالت فرنگی رامطالعه کنید.
انواع فلاش تانک و بررسی ویژگی های هر کدام
در ادامه سعی داریم تا بهترین مارک فلاش تانک ایرانی و خارجی موجود در بازار را بررسی کنیم و ببینیم هر یک از آنها چه ویژگیها و کارایی دارند.
۱. فلاش تانک جاذبه ای یا ساده
فلاش تانک ساده، معمولیترین و ابتداییترین انواع فلاش تانک هستند. در این نوع از فلاش تانکها، آب درون تانکر که در سطحی بالاتر از توالت ذخیره میشود، از طریق کشیدن یک اهرم یا فشردن یک دکمه تخلیه میشود.از آنجایی که در این نوع فلاش تانک هیچگونه وسیله مکانیکی استفاده نشده و همهچیز از طریق نیروی جاذبه انجام میشود، به آن فلاش تانک ساده یا جاذبهای میگویند.از معایب این نوع فلاش تانک میتوان به سروصدای زیاد آن اشاره کرد که ممکن است برای برخی افراد آزاردهنده باشد. همچنین، در این انواع فلاش تانک ساده یا جاذبهای شما امکان انتخاب حجم آب مصرفی در هر وعده استفاده را ندارید که این موضوع خود باعث هدر رفتن آب میشود.
با این اوصاف، فلاش تانکهای جاذبهای به دلیل نداشتن قطعات اضافی و تکنولوژی ساده، طول عمر بالاتری نسبت به سایر انواع فلاش تانک دارند و نگهداری از آنها راحتتر است. همین موضوع باعث شده که همچنان در بین مردم جهان محبوب باشند. اگر شما هم به دنبال بهترین مدل فلاش تانک هستید، شاید این نوع سیستم تخلیه آب همان موردی باشد که به آن نیاز دارید.پیشنهاد می شود مقاله بیده چیست را مطالعه کنید.
۲. فلاش تانک دو زمانه (دوقلو یا دو مخزنه)
یکی دیگر از مدلهایی که در راهنمای خرید بهترین فلاش تانک قرار است درباره آن صحبت کنیم، فلاش تانک دو زمانه است. این نوع فلاش تانکها را میتوان نسل جدیدتر فلاش تانکهای تحت فشار دانست.در این نوع فلاش تانک مخزن آب به دو قسمت بزرگ و کوچک تقسیم میشود که معمولاً گنجایشی ۴ و ۸ لیتری دارند. به این ترتیب اگر به تخلیه بزرگ احتیاج داشته باشید، دکمه مخزن کوچک و اگر به تخلیه بزرگ نیاز داشته باشید دکمه مخزن ۸ لیتری را فشار میدهید.
شاید برایتان عجیب باشد اما همین موضوع انتخاب میزان آب مصرفی مورد نیاز برای تخلیه و شستوشو، منجر به کاهش ۵۰ تا ۷۰ درصدی مصرف آب میشود که عددی حیرتانگیز است!در حال حاضر، فلاش تانکهای دو زمانه یکی از پرفروشترین و محبوبترین مدلهای فلاش تانک در بازار است که طرفداران بسیاری دارد. اگر شما هم به دنبال خرید بهترین مدل فلاش تانک برای منزل خود هستید، بد نیست نگاهی به این نوع سیستمهای تخلیه فاضلاب داشته باشید. پیشنهاد می شود مقاله مدل شیرآلات مدرن را مطالعه کنید.
۳. فلاش تانک تحت فشار
سومین گزینه در راهنمای خرید بهترین فلاش تانک در سال ۱۴۰۱، فلاش تانک تحت فشار است که به طور معمول در توالتهای فرنگی استفاده میشوند.در فلاش تانکهای تحت فشار نحوه عملکرد به این شکل است که به محض فشار دادن دکمه، هوای تحت فشار، آب را مجبور میکند تا با سرعت و فشار بالایی تخلیه و وارد کاسه توالت شود.ناگفته نماند که فلاش تانکهای تحت فشار سر و صدای زیادی دارند که دلیل آن نیز قدرت بسیار زیادشان در زمان تخلیه است که بسیاری از افراد را وادار میکند فلاش تانکهای ساده را به فلاش تانکهای تحت فشار ارجح بدانند.
۴. فلاش تانک اتوماتیک
در فلاش تانکهای اتوماتیک که بیشتر در توالتهای فرنگی استفاده میشوند، نیازی به فشار دادن دکمه یا کشیدن اهرم ندارید، بلکه عمل تخلیه پس از بسته شدن درب توالت به صورت خودکار انجام میشود. فلاش تانکهای اتوماتیک قیمت بالاتری نسبت با سایر انواع دارند و در معمولاً در مکانهای عمومی که نیاز به بهداشت بالایی دارند استفاده میشوند. از دیگر ویژگیهای این نوع فلاش تانک میتوان به صرفهجویی ۴۰ درصدی مصرف آب اشاره کرد.
پیشنهاد می شود مقاله چیدمان سرویس بهداشتی مطالعه کنید.
۵. فلاش تانک آنتی باکتریال
فلاش تانک آنتی باکتریال ساختار متفاوتی نسبت به سایر انواع فلاش تانک ندارند و فقط در تمام سطوح بدنه آن از مواد آنتی باکتریال استفاده میکنند. به طور کلی، این ویژگی باعث افزایش سطح بهداشت فردی و بهداشت سرویس می شود.همانطور که اشاره کردیم، این نوع فلاش تانک ساختار خاصی ندارد و هر یک از انواع فلاش تانک (ساده، دو زمانه و …) میتوانند از نوع آنتی باکتریال باشند. اگر به سطح بهداشت خود و خانوادهتان اهمیت میدهید، شاید بهتر باشد برای منزل خود از فلاش تانک آنتی باکتریال تهیه کنید. پیشنهاد می شود مقاله مدل کاشی سرویس بهداشتی کوچک را مطالعه کنید
۶. فلاش تانک توکار
شاید بتوان گفت که میتوان فلاش تانکها را به دو دسته توکار و روکار تقسیم کرد. فلاش تانک توکار که از نظر برخی میتواند زیباترین و بهترین فلاش تانک توکار بازار باشد، مناسب فضاهای کوچک است. این نوع فلاش تانکها در داخل دیوار جایگذاری میشوند و فقط دکمه آنها در نمای بیرونی دیوار مشخص هستند.از مزایای این نوع فلاش تانک میتوان به صرفهجویی در مصرف آب و سروصدای بسیار کم اشاره کرد. همچنین، همانطور که گفتیم با توجه به اینکه درون دیوار تعبیه میشوند، فضای زیادی را اشغال نمیکنند و زیبایی دوچندانی به نمای سرویس بهداشتی منازل میبخشند. پیشنهاد می شود مقاله تبدیل توالت ایرانی به فرنگی را مطالعه کنید.
از معایب این نوع فلاش تانک نیز میتوان به دردسرهای ناشی از خرابی آن اشاره کرد. در صورت خراب شدن فلاش تانکهای توکار شما باید کاشیها و دیوار سرویس بهداشتی خود را خراب کنید. هرچند که در مدلهای جدیدتر این مشکل برطرف شده و امکان عیب یابی راحتتر وجود دارد.
جمع بندی
در پایان امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در این مطلب برایتان مفید بوده و به کمک این اطلاعات بتوانید فلاش تانک مورد نیاز خود را تهیه کنید. یادتان باشد که در زمان خرید فلاش تانک باید فاکتورهای میزان مصرف آب، سروصدای ایجاد شده، سادگی در تعمیرات و ابعاد و اندازه و در نهایت، بودجه خودتان را مد نظر قرار دهید.
برخی از سوالات رایج:
انواع فلاش تانک چیست؟
فلاش تانک جاذبه ای یا ساده / فلاش تانک دو زمانه (دوقلو یا دو مخزنه) / فلاش تانک تحت فشار / فلاش تانک اتوماتیک / فلاش تانک آنتی باکتریال / فلاش تانک توکار / معایب فلاش تانک جاذبه ای چیست ؟
از معایب این نوع فلاش تانک میتوان به سروصدای زیاد آن اشاره کرد که ممکن است برای برخی افراد آزاردهنده باشد. همچنین، در این انواع فلاش تانک ساده یا جاذبهای شما امکان انتخاب حجم آب مصرفی در هر وعده استفاده را ندارید که این موضوع خود باعث هدر رفتن آب میشود.