مقالات کاربردی

استراکچر وال هنگ چیست + مزایا و معایب

مزایا استراکچر وال هنگ

این روزها با پیشرفت صنعت ابزارهای مختلفی برای راحتی بیشتر کاربران در خانه تولید شده است و اکثر افراد به دنبال وسیله‌هایی برای پیشرفت بیشتر و زیبایی ظاهری و دکوراسیون هستند. سرویس‌های بهداشتی و حمام نیز به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های خانه لازم است با استفاده از وسیله‌های پیشرفته و آپدیت شده دیزاین شوند تا بتوان علاوه بر ظاهر از کارایی و عملکرد بالای آن استفاده کرد. اگر به دنبال خرید وسیله‌های جدید برای سرویس بهداشتی خود هستید، به احتمال زیاد کلمه استراکچر وال هنگ به گوشتان خورده است و شاید برایتان سوال باشد که استراکچر وال هنگ چیست و چه مزایا و معایبی دارد.

این واژه به فراوانی در بین طراحان داخلی شنیده می‌شود و بد نیست بدانید که وال هنگ در لغت به معنای اتصال دیواری بوده و تمام تجهیزاتی که در سرویس بهداشتی وجود دارند می‌توانند به شکل وال هنگ به کار روند. در ادامه در مورد استراکچر وال هنگ و همچنین مزایا استراکچر وال هنگ و معایب آن مطالبی را بررسی کرده‌ایم و شما می‌توانید با مطالعه آن در مورد این وسیله و ابزار کاربردی اطلاعات جامعی کسب کرده و در نهایت آن را به سرویس بهداشتی خود اضافه کنید.

استراکچر وال هنگ چیست؟

به فلاش تانک‌هایی که در داخل و یا پشت دیوار قرار داده‌شوند استراکچر وال هنگ می‌گویند که مجرای تخلیه فاضلاب نیز از همین قسمت بوده و توسط پروفیل‌های فلزی در برگرفته‌شده و وظیفه آن را می‌توان نگه داشتن وال هنگ یا همان توالت دیواری و شخص استفاده کننده دانست؛ به همین دلیل استحکام و مقاومتی که این وسیله دارد بسیار حائز اهمیت بوده و بایستی با کیفیت باشد. باکس فلاش تانکِ توالت فرنگی‌های زمینی خارج از دیوار قرار دارد و فاضلاب نیز به درون زمین تخلیه می‌شود و تفاوت اساسی توالت‌فرنگی‌های دیواری و زمینی در فلاش تانک‌ها است؛ بدین صورت در پاسخ به سوال استراکچر وال هنگ چیست می‌توان گفت که این وسیله برای نگه داشتن توالت دیواری و تخلیه فاضلاب در پشت دیوار نصب می‌شود و نقش بسیار مهمی را در این وال هنگ‌ها بر عهده دارد.

اگر میخواهید آموزش مرحله به مرحله نصب و راه اندازی وال هنگ را مشاهده کنید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله نصب وال هنگ را مطالعه کنید.

استراکچر وال هنگ چیست

انواع استراکچر وال هنگ چیست؟

استراکچر وال هنگ یا همان فلاش تانک‌های توالت فرنگی دیواری درون دیوار قرار داده می‌شوند و بخش مهمی از وظیفه این وسیله نگه داشتن وزن کاسه، تجهیزات و فرد استفاده کننده است. البته بیشترین دلیلی که از این وسیله در سرویس بهداشتی‌ها استفاده می‌شود زیبایی ظاهری بوده و همچنین از آنجایی ‌که در سرویس‌بهداشتی‌های خانه‌های جدید فضای بسیار کمتری وجود داشته و اکثر خانه‌ها آپارتمانی بوده و متراژ کمتری دارند، برای افزایش فضای داخلی سرویس بهداشتی از وال هنگ استفاده شده تا بتوان فضای بیشتری را ایجاد کرد. همچنین برای توالت‌هایی که دکوراسیون مدرن دارند استفاده از استراکچر وال هنگ به فراوانی دیده می‌شود.

حال شاید برایتان سوال باشد که انواع مختلف استراکچر وال هنگ چیست و هر کدام چه ویژگی خاصی را در اختیار کاربر قرار می‌دهند؛ به همین دلیل ما در زیر انواع و کاربردهای استراکچرها را معرفی کرده‌ایم:

1.استراکچرهای یک زمانه

فلاش‌تانک‌هایی که یک اهرم برای تخلیه در آن‌ها نصب شده باشد و همچنین با کشیدن آن مقدار مشخصی از آب برای نظافت تخلیه شود را استراکچر وال هنگ یک زمانه می‌گویند.

2.فلاش تانک دو زمانه

این استراکچرها همان‌طور که از اسمشان مشخص است شامل دو اهرم هستند که هر کدام مقدار و حجم متفاوتی از آب را تخلیه می‌کنند؛ در واقع از مزایا استراکچر وال هنگ دو زمانه می‌توان به این حالت اشاره کرد که یکی از اهرم‌ها حدود 3 لیتر آب را تخلیه می‌کند و اهرم دیگر تا 6 لیتر را تخلیه خواهد کرد که این حالت برای نظافت مواد جامد کاسه توالت به کار می‌رود. البته توجه داشته باشید که این وسیله‌ها از نظر ضخامت نیز در دو گروه مجزا قرار می‌گیرند که این دو دسته شامل موارد زیر است:

  • استراکچر وال هنگ با ضخامت ۸ سانتی‌متری

در دیوارهای از پیش ساخته شده که ظرفیت حدود 7 تا 10 لیتر وجود دارد از استراکچر وال هنگ ضخامت 8 سانتی‌متری استفاده می‌شود که این نوع برای خانه‌های ایرانی (به دلیل ضخامت دیوارها) کاربرد چندانی ندارد.

  • استراکچر وال هنگ با ضخامت ۱۲ سانتی‌متری

حجم آب در استراکچر وال هنگ با ضخامت 12 سانتی‌متر حدود 10 لیتر است. حال شاید برایتان سوال باشد که کاربرد ضخامت‌های 12 سانتی‌متری استراکچر وال هنگ چیست؛ این نوع از استراکچر وال هنگ‌ها برای دیوارهایی که از جنس سفال، بلوک و بتن هستند انتخاب مناسبی بوده و به همین دلیل در خانه‌های ایرانی از این نوع استفاده می‌شود.

اگر میخواهید فرق بین شیرآلات توکار و روکار را ببینید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله تفاوت شیرآلات توکار و روکار را مطالعه کنید.

  مراحل عیب یابی فلاش تانک چیست + آموزش تعمیر فلاش تانک

معایب استراکچر وال هنگ

بهترین استراکچر وال هنگ کدام است؟

شما بایستی بر اساس نیاز و سلیقه خود نوع مناسبی را انتخاب کنید اما کارشناسان معتقدند که بهترین مدل استراکچرها دو زمانه هستند؛ زیرا قابلیت تنظیم دارند و شما می‌توانید تخلیه را بر اساس نیاز خود با مقدار کم و یا زیاد انتخاب کنید. همچنین در هنگام خرید لازم است نوع و مدل توالت فرنگی را در نظر بگیرید تا استراکچر شما سازگار با توالت فرنگی دیواری انتخاب شود و همچنین طراحی‌های زیبا، کلیدهای فلاش تانک و پوشش‌هایی که وجود دارد در انتخاب بسیار مناسب و تأثیرگذار است.

اگر میخواهید در مورد شیرآلات فلت بیشتر بدانید به شما پیشنهاد میکنیم مقاله مزایا شیرآلات فلت را مطالعه کنید.

مزایا استراکچر وال هنگ

استراکچرهای توالت دیواری و یا همان وال هنگ‌ها نیز همانند سایر وسیله‌های ساختمانی دارای مزایا و معایب مختلفی بوده که لازم است در هنگام خرید مورد توجه قرار دهید تا بتوانید مناسب‌ترین گزینه را با توجه به نیاز، سلیقه و همچنین تجهیزاتی که در اختیار دارید خریداری کنید. در ادامه مزایا استراکچر وال هنگ را به صورت کامل آورده‌ایم:

1. ایجاد فضایی بیشتر نسبت به سایر سرویس‌های توالت فرنگی معمولی (مناسب برای آپارتمان و خانه‌های با ابعاد کوچک‌تر)
2. تخلیه بهتر
3. بهداشتی‌تر بودن (امکان نظافت حمام و یا کف سرویس بهداشتی را فراهم می‌کند)
4. ایجاد سروصدای کم (مناسب برای استفاده در مکان‌های عمومی و خانه‌های آپارتمانی)
5. تحمل وزن بالا تا 400 کیلوگرم
6. امکان تنظیم مناسب ارتفاع نسبت به نیاز و همچنین سلیقه مشتری
7. صرفه‌جویی در مصرف آب
8. دارای ظاهری مدرن و زیباتر (ایده‌آل برای سرویس بهداشتی‌های مدرن)

اگر میخواهید با تفاوت شیرالات فنری و شاوری بیشتر آشنا شوید به شما پیشنهاد می کنیم مقاله فرق بین شیرالات فنری و شاوری را مطالعه کنید.

  بهترین رنگ شیرآلات چیست؟ معرفی انواع آن

معایب استراکچر وال هنگ

شاید برایتان سوال باشد که معایب استراکچر وال هنگ چیست و با توجه به مزایای متعددی که در اختیار کاربر قرار می‌دهد خرید این وسیله مناسب است یا خیر؛ باید بدانید که تنها معایبی که استراکچر وال هنگ‌ها دارند دشواری و سخت بودن تعویض قطعات و همچنین هزینه بالای نصب است و در صورتی‌که هزینه آن برای شما مهم نباشد می‌توانید این وسیله را خریداری کرده و از ویژگی‌ها و مزایای منحصربه‌فرد آن بهره‌مند شوید.

مزایا استراکچر وال هنگ چیست

  همه چیز در مورد شیرآلات کم مصرف خانگی را از ما بخواهید

کلام آخر

امروزه در صنعت و ساختمان وسیله‌های متعددی طراحی شده است که هر کدام مزایای منحصربه‌فردی را در اختیار کاربر قرار می‌دهند. یکی از مهم‌ترین وسیله‌هایی که این روزها در خانه‌های مدرن به فراوانی وجود دارد وال هنگ‌ها هستند که استراکچر وال هنگ یکی از کاربردی‌ترین وسیله‌ها در سرویس بهداشتی بوده که کارایی بسیار مفیدی خواهد داشت. حال در پاسخ به سوال استراکچر وال هنگ چیست می‌توان گفت که این وسیله کاربردی همان فلاش تانک برای توالت دیواری بوده که وظیفه‌های مختلفی مانند نگه‌داشتن کاسه توالت، فرد استفاده کننده و همچنین تخلیه را بر عهده دارد.

از مزایا استراکچر وال هنگ می‌توان به اشغال کردن فضای کم اشاره کرد که گزینه مناسبی برای خانه‌های آپارتمانی و کوچک به شمار می‌آیند و شما می‌توانید با استفاده از این وسیله نظافت سرویس بهداشتی خود را به خوبی انجام دهید. همچنین این وسیله وزنی بیش از 400 کیلوگرم را تحمل می‌کند و می‌تواند گزینه مناسبی برای افرادی با وزن سنگین به حساب آید. تنها معایب استراکچر وال هنگ هزینه بالا نصب و همچنین سخت بودن تعمیر آن خواهد بود. از این ‌رو اگر بودجه زیادی دارید و زیبایی و همچنین کارایی برای شما مهم است توصیه می‌کنیم این وسیله فوق‌العاده زیبا و با کیفیت را خریداری کنید. برای خرید استراکچر وال هنگ به صورت اورجینال نیز می‌توانید به قسمت فروشگاهی سایت ما مراجعه کنید تا محصول را به همراه ضمانت‌نامه اصل کالا و همچنین گارانتی معتبر خریداری کرده و از مزایا و ویژگی‌هایی این وسیله کاربردی لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *