در این مقاله به سوال ” وال هنگ چیست ” پاسخ می دهیم و در ادامه به مزایای توالت دیواری و همچنین معایب وال هنگ می پردازیم. امروزه انواع گوناگونی از توالت فرنگی در بازار یافت میشود. این محصول در طرحها و اندازههای متنوع، به فراخور سلایق و کاربردهای مختلف طراحی و تولید شدهاست. وال هنگ چیست؟ توالتهای فرنگی که روی زمین قرارمیگیرند، در انواع یکتکه و دوتکه طراحی و اجرا میشوند. اما اینروزها نسل جدیدی از توالت فرنگی به نام توالت دیواری یا همان وال هنگ در بازار عرضه میشود که توجه بسیاری از طراحان داخلی را به خود جلب کردهاست.
اما هنوز برای افراد زیادی ناشناخته است! اگر شما هم تا کنون این محصول جدید را بهطور کامل بررسی نکردهاید یا هنوز راجعبه آن سوالاتی در ذهنتان وجود دارد، پیشنهاد میکنیم این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید؛ و درصورت برطرف نشدن سوالاتتان آن را در قسمت نظرات مطرح کنید.
توالت وال هنگ چیست؟ ( توالت دیواری چیست؟ )
توالت وال هنگ یا همان توالت دیواری به نوعی از توالت فرنگی گفتهمیشود که در اندازهای کوچکتر طراحی و ساختهشده و درون دیوار نصب میشود. در نتیجه والهنگ ها از کف سرویس بهداشتی کمی فاصله دارند. به خاطر همین وضعیت معلقی که دارند، حس و حالی مدرن و خاص به فضای سرویس بهداشتی میبخشند. برای
خرید وال هنگ اقدام کنید.
جنس وال هنگ از چیست؟
وال هنگها به خاطر استحکام و مقاومتی که باید حین استفاده از خودشان نشان بدهند، لازم است از متریال مناسبی نیز ساختهشوند. این متریال باید ویژگیهای زیر را داشتهباشند:
⦁ نباید به راحتی ترک بخورند و از بین بروند.
⦁ باید تحمل وزن افراد مختلف را داشتهباشند.
⦁ نمیتوان آنها را از متریال با مقاومت بالا اما خشن، مانند سیمان ساخت.
⦁ به خاطر تماس مستقیم با جریان آب و رطوبت، باید از چگالی خوبی برخوردار بوده تا ذرات آب به درون متریال نفوذ نکند.
⦁ از طرفی به دلیل قرارگرفتن در سرویس بهداشتی و نوع کاربردشان میبایست سطحی بهداشتی داشته و نظافتشان آسان و سریع باشند.
در نتیجه بهترین متریالی که میتواند در ساخت یک وال هنگ خوب بهکاربرده شود، سرامیک است. البته سرامیک با لعابکاری باکیفیت و آنتیباکتریال. بنابراین میتوان والهنگ ها را در گروه انواع چینیآلات بهداشتی ساختمانی قرارداد.

مکانیزم تخلیه وال هنگ چیست؟
رایجترین سیستم تخلیه در بیشتر وال هنگها به صورت Wash Down است. یعنی با زدن کلید فلاش تانک، جریان آب با فشار از لبههای وال هنگ به سمت خروجی آن هدایت میشود.
مزایای سیستم تخلیه جدید در توالت فرنگی وال هنگ
در سیستم تخلیه Washdown آب کمتری در مخزن ذخیره میشود. در نتیجه میتوان در مصرف آن صرفهجویی نمود. همچنین سیفون توالتهای دیواری دارای یک پنل کنترلی است که برای دسترسی به مخزن مخفی آن میتوان به راحتی پنل را برداشت.
تفاوت توالت فرنگی با وال هنگ در چیست؟
عمدهترین تفاوت توالت فرنگی و
انواع وال هنگ در سیستم تخلیه آنهاست. بهاینصورت که در قسمت سیفون توالت فرنگی سنتی، از نیروی جاذبه زمین برای تخلیه استفادهشدهاست. درحالیکه سیفون والهنگ ها برای تخلیه از نیروی هوای فشردهشده استفادهمیکند. نوع دیگرتوالت ها “
توالت ایستاده” است که در مقاله ای دیگر میتوانید در مورد آن بیشتر بخوانید.
مزایای توالت دیواری وال هنگ
در این بخش به مزایای وال هنگ می پردازیم. به دلیل قدمت کمتر والهنگ ها نسبت به توالت فرنگیهای سنتی و کلاسیک، ممکن است همه افراد با مزایای فوقالعاده عالی آن به خوبی آشنا نباشند. هرچند اکثر کسانی که از این محصول خارقالعاده استفاده میکنند، مزیتهایش را نسبت به دیگر توالتها کاملا درک کردهاند. مهمترین مزایای توالت دیواری عبارتاند، از:
⦁ عدم اتصال وال هنگ به کف سرویس بهداشتی
مهمترین مزیت این توالت دیواری عدم اتصال آن به کف سرویس بهداشتی است. همه والهنگ ها داخل دیوار کار شده و تنها بخش قابل مشاهده آنها، کاسه توالتشان است که به هیچعنوان با سطح زمین تماسی ندارند. که این موضوع باعث میشود علاوهبر زیبایی فضا، تمیزکردن مساحت زیر توالت فرنگی دیواری هم بسیار آسانتر و سریعتر انجام شود.
⦁ طراحی زیبا، مدرن و مینیمال انواع توالت دیواری
از نظر طراحی، والهنگ ها تفاوتهای بسیارزیادی با توالتفرنگیهای قدیمیتر دارند. یک توالت دیواری در سرویس بهداشتی آنقدر مدرن و خاص به نظر میرسد که بتواند دکوراسیون سرویس بهداشتی را مدرن و خاص جلوه دهد. از طرفی در طراحی انواع وال هنگ، بسیاری از جزئیات غیرضروری یک توالت فرنگی معمولی حذف و به پشت دیوار منتقل شدهاست!بهعنوان مثال بخش فلاش تانک بهصورت توکار به داخل دیوار انتقال یافته؛ یا مثلا بخش تکیهگاه توالت فرنگی که پایه آن بوده، حذف شده و وال هنگ بهصورت معلق، و با تکیه بر استراکچر فلاش تانک توکار طراحی شدهاست. در نتیجه تنها قسمتی که از بیرون مشخص است، قسمت اصلی، یعنی کاسه آن است.
⦁ عدم نیاز به استفاده از موادی مانند زاماسکه
در گذشته برای نصب توالت فرنگیهای معمولی، نصابها مجبور بودند جهت استحکام اتصال و جلوگیری از نفوذ آب، نقاط اتصال توالت به کف سرویس بهداشتی را با مواد خاصی به نام زاماسکه بپوشانند. متاسفانه، این مواد پس از مدتی، با تغییر رنگ، ظاهر بد و ناخوشایندی به سرویسهای بهداشتی میدادند که به سختی قابل برطرفسازی بودند. پیشنهاد می شود درباره
معایب فلاش تانک توکار بخوانید.
⦁ قدرت تحمل وزن تا 400 کیلوگرم در وال هنگ خارجی
شاید بپرسید آیا توالت دیواری تحمل وزن های سنگین را دارد؟ در پاسخ باید بگوییم بله. ظاهرا توالت دیواری روی دیوار نصب میشود؛ اما باطنا همهچیز متفاوت است! شما برای نصب یک وال هنگ نیاز به یک فلاش تانک توکار دارید. فلاشتانکهای توکار دارای استراکچر (چهارچوب) مستحکمی هستند؛ که اغلب جنس آن از فولاد است.بنابراین وال هنگ تنها به دیوار وصل نیست، بلکه به استراکچر محکم فلاش تانک توکار وصل میشود. در نتیجه میتوان گفت توالت فرنگی وال هنگ قابلیت تحمل وزن تا 400 کیلوگرم را دارد. اما این موضوع باعث نمیشود که بخواهید با اعمال فشاری غیرطبیعی مقاومت آن را بسنجید!
چرا نباید میزان تحمل وزن وال هنگ را در خانه امتحان کرد؟
انواع توالت فرنگی وال هنگ باتوجه به آناتومی بدن انسان طراحی شدهاست. بنابراین انتظار میرود اگر قرار است واقعا 400 کیلوگرم وزن روی وال هنگ قرار بگیرد، این وزن متعلق به یک انسان در حالت نشسته روی وال هنگ باشد؛ چون در این حالت فشار وزن متناسب با آناتومی بدن او روی نشیمن وال هنگ پخش میشود، نه بهصورت نقطهای!
چرا که هنگام تست مقاومت وال هنگ در کارخانه، این تست توسط دستگاههای خاص آزمایشگاهی انجام شدهاست. پس پریدن روی وال هنگ یا قراردادن اجسام سنگین روی آن نه تنها آزمایش درستی برای محک زدن مقاومت آن نیست، بلکه ممکن است منجربه آسیب دیدن وال هنگ، و حتی شکستگی آن شود.
⦁ نظافت آسان انواع وال هنگ
باتوجه به فضای خالی زیر توالت فرنگی دیواری و عدم اتصال آن به سطح زمین، کار نظافت اطراف آن بسیار سریعتر و راحتتر انجام میشود.
⦁ عدم نیاز به مخزن آب بسیار بزرگ
حجم آب مصرفی توسط وال هنگها بسیار کمتر از توالتفرنگیهای قدیمی است؛ بنابراین مخزن آب بسیار کوچکتری نسبت به آنها دارند.

⦁ وال هنگ و اشغال فضای کم تر
در طراحی توالت فرنگی وال هنگی بخش فلاش تانک آن درون دیوار نصب میشود. به همین دلیل فضای نسبتا زیادی در سرویس بهداشتی باز میشود. لذا توالت وال هنگ، اشغال فضای بسیارکمتری دارد و مناسب سرویسهای متوسط و کوچک نیز هست.
⦁ صرفه جویی در مصرف آب با نصب توالت دیواری وال هنگ
سیستم تخلیه در اغلب والهنگ ها بهصورت دو زمانه طراحی شدهاست؛ به همین دلیل مصرف آب در آنها (در مقایسه با توالت فرنگی سنتی) بسیار کمتر است. با این حساب میتوان آن را یک محصول دوستدار طبیعت معرفی کرد.
⦁ مناسب برای همه افراد در تمامی سنین
شما میتوانید در زمان نصب، ارتفاع آن را طوری تنظیم کنید که برای تمامی اعضای خانواده در هر گروه سنی قابل استفادهباشد.

⦁ سیستم تخلیه پرقدرت در توالت دیواری وال هنگ
فرآیند تخلیه در وال هنگهایی که از سیستم تخلیه واس داون بهرهمندند، بسیار سریع و بدون پخش بوی نامطبوع در فضای سرویس بهداشتی انجام میشود. همچنین به دنبال قدرت پاشش آب، تقریبا هیچ لکهای درون کاسه توالت باقی نخواهد ماند.
⦁ عدم گرفتگی توالت دیواری وال هنگ
به دلیل استفاده از سیستم تخلیه واش داون بهجای سیستم سیفونی، هیچگونه گرفتگی در والهنگ ها مشاهده نخواهیدکرد. در مورد
سیستم تخلیه توالت فرنگی بیشتر بدانید.
معایب وال هنگ
از مهمترین معایب توالت فرنگی توکار یا وال هنگ میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
⦁ قیمت بالای وال هنگ
⦁ لزوم تخریب دیوار برای نصب
⦁ برای نصب فلاش تانک وال هنگ باید ضخامت دیوار به اندازه کافی باشد.
⦁ تهیه و نصب فلاش تانک بهصورت جداگانهمعرفی بهترین برند خارجی وال هنگ

معرفی بهترین برند خارجی وال هنگ
فروشگاه اینترنتی گلزارهوم واردکننده بهترین برند خارجی انواع وال هنگ در ایران است؛ که برای هر یک از آنها 5 سال گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش ارائه میدهد. از بهترین برندهای وال هنگ موجود در گلزارهوم میتوان سه برند زیر را نام برد:
⦁ وال هنگ المپیا (طراحی و ساخت کشور ایتالیا)
⦁ وال هنگ بوچی (طراحی ایتالیا و ساخت کشور ترکیه)
⦁ وال هنگ الپس (تحت لیسانس کشور اسپانیا)

وال هنگ بهتر است یا توالت فرنگی معمولی؟
در انتهای این مقاله با مطالعه مزایایی که تا اینجا از وال هنگ گفتهشد، شاید بپرسید وال هن بهتر است یا توالت فرنگی معمولی؟ که در همین بخش پایانی بهطور خلاصه و با رویکردی کلی، به مقایسه هردو پرداختهایم:
⦁ ریملس بودن وال هنگها باعث شده که بهداشتیتر از توالت فرنگی معمولی باشند؛ چرا که شستشوی آنها راحتتر و سریعتر است
⦁ از نظر قیمت توالت فرنگی معمولی قیمت پایینتری نسبت به وال هنگ دارد.
⦁ سیستم تخلیه در توالت فرنگی معمولی معمولا سیفونی است درحالیکه در وال هنگ از سیستم واش داون استفاده شداست. بنابراین تخلیه در سیستم سیفونی بیصداست اما از نظر نظافت، به قدرت سیستم واش داون نیست.
⦁ توالت فرنگی جای زیادی در سرویس بهداشتی اشغال میکند اما وال هنگها از نظر طراحی تا حد بسیار زیادی بهینهسازی شدهاند؛ تا فضای کمتری اشغال کنند.
⦁ وال هنگ ظاهری زیباتر و مدرنتر نسبت به توالت فرنگی معمولی دارد.
⦁ مصرف آب در وال هنگ بسیار کمتر و بهینه تر از یک توالت فرنگی معمولی است.
استراکچر وال هنگ چیست؟
استراکچر وال هنگ یا فلاش تانک توکار در واقع همان سیفون توالت است که داخل دیوار قرار میگیرد و پنهان است. بنابراین بهتر است باتوجه به بودجه، متراژ فضای سرویس بهداشتی و شرایط کلی ساختمان خود برای خرید توالت فرنگی معمولی یا خرید انواع وال هنگ (توالت فرنگی چسبیده به دیوار) اقدام نمایید.
توالت فرنگی وال هنگ چیست؟
توالت وال هنگ یا همان توالت دیواری به نوعی از توالت فرنگی گفته میشود که در اندازهای کوچکتر طراحی و ساختهشده و درون دیوار نصب میشود.
مزایای توالت وال هنگ چیست؟
عدم اتصال وال هنگ به کف سرویس بهداشتی - طراحی زیبا، مدرن و مینیمال انواع توالت دیواری - عدم نیاز به استفاده از موادی مانند زاماسکه و...
سلام ممنون از توضیحات خوبتون ، من اصلا نمیدونستم توالت فرنگی وال هنگ چیه
سلام ممنون از توجه شما
سسلام ممنون بابت توضیحات خوب شما فقط یک سوال آیا همه قطعات از جمله فلش تانک جز خرید و روی خود والهنگ له فروش می رسند
سلام خیر وال هنگ جدا و فلاش تانک جدا فروخته میشه
توضیحات شما کامل و کافی بودند
لطفا بفرمایید قیمت وال هنگ و فلاش تانک؟