مقالات کاربردی

فلاش تانک توکار چیست؟ مزایا و معایب فلاش تانک توکار

فلاش تانک توکار چیست

فلاش تانک توکار چیست؟ استفاده از آن چه مزایایی دارد و در چه مواردی به‌کار برده می‌شود؟ انواع فلاش تانک توکار کدام‌اند؟ و برای انتخاب آن، باید به چه نکات و اصولی توجه کرد؟ اگر شما هم به تازگی به‌دنبال خرید تجهیزاتی نو و جدید برای خانه خود هستید ممکن است با این سوالات مواجه شده باشید؛

چراکه یکی از مدل‌های امروزی و کاربردی فلاش‌ تانک‌ها، نوع توکار آن است. اما ممکن است به هر دلیلی شناخت کاملی از آن‌ها نداشته باشید و در زمان تهیه فلاش تانکی مناسب برای سرویس خانه خود دچار اشتباه شوید. به همین دلیل ما در ادامه به‌طور کلی به این‌که فلاش تانک توکار چیست و چه مزایا و معایبی دارد پرداخته‌ایم تا شما را در انتخاب‌تان آگاه کند. با ما همراه باشید.

فلاش تانک توکار

فلاش تانک توکار چیست؟

یکی از مسائلی که در مواقعی مانند ورود به خانه جدید، بازسازی خانه فعلی و یا تغییر دکوراسیون با آن مواجه می‌شویم، انتخاب اسباب و تجهیزات مناسب است. تجهیزاتی و وسایلی که انتخاب می‌کنیم نه تنها باید با دکوراسیون داخلی خانه‌مان هماهنگ باشد، بلکه باید محصولی باکیفیت باشد که برای ما ایجاد آسایش کند.

از این رو برای تهیه تجهیزات سرویس بهداشتی نیاز داریم تا از محصولات موجود در بازار نیز آگاهی لازم را کسب کنیم. از آن‌جایی که فلاش تانک‌های توکار هم یکی از محصولات امروزی به حساب می‌آیند، آگاهی نسبت به آن قبل از خرید مفید است.

فلاش تانک‌های توکار درواقع مخازن آب (یا همان‌طور که به‌صورت عامیانه می‌شناسیم سیفون‌هایی) هستند که در داخل دیوار قرار می‌گیرند. فلاش تانک‌های توکار به شکل توکار و در پشت دیوار جای گرفته و تنها بخش دکمه‌های آن‌ها که تخلیه آب را کنترل می‌کنند برروی دیوار قرار می‌گیرند؛ به این شکل که از طریق این دکمه‌ها، می‌توان عملکرد سیستم تخلیه را کنترل کرد. اما تفاوت مخازن آبی که ما می‌شناسیم با فلاش تانک توکار چیست؟ پیشنهاد می شود جهت مشاهده و خرید فلاش تانک توکار کلیک کنید.

  10 تکنیک رفع مشکل گرفتگی توالت فرنگی

تفاوت فلاش تانک معمولی با فلاش تانک توکار چیست؟

اگر به سرویس های بهداشتی جدید و امروزی نگاه کنید، در طراحی و ساخت اکثر آن‌ها از فلاش تانک توکار یا فلاش تانک مخفی استفاده شده است. تفاوت اصلی که فلاش تانک‌های توکار در برابر فلاش تانک‌های عادی دارند این است که تمامی اجزاء آن در داخل دیوار نصب می‌شود و فقط دکمه‌های آن‌ها برروی دیوار قرار می‌گیرند.

درواقع فلاش تانک‌های معمولی یا روکار مخازن آبی هستند که برروی دیوار نصب می‌شوند. در این نوع مخازن، آب به وسیله اهرم یا دکمه‌هایی که برروی آن‌ها قرار دارد عملیات تخلیه و شست‌وشوی توالت را انجام می‌دهند. اما درحقیقت فضای بیش‌تری را در سرویس اشغال می‌کنند و صدای بیش‌تری نیز هنگام انجام تخلیه از خود بروز می‌دهند.

اما تفاوت فلاش تانک توکار چیست؟ در مقابل فلاش‌تانک‌های توکار در داخل دیوار قرار می‌گیرند که در محیط سرویس‌های بهداشتی که معمولا فضای کم‌تری دارند، استفاده از این سیستم می‌تواند به صرفه‌جویی در فضا منجر شود. به‌طور کل، در نظر داشته باشید که این نوع مخازن آب به‌مراتب جدیدتر از سیستم سیفون‌های قدیمی هستند.

در این‌صورت دارای مزایایی پرکاربرد بوده و البته جلوه به‌مراتب مدرن‌تری نیز دارند. در ادامه به بررسی مزایا و معایب فلاش تانک توکار می‌پردازیم. جهت مشاهده و خرید چینی آلات بهداشتی گلزار هوم کلیک کنید.

مزایا سیفون توکار

5 مزایا فلاش تانک توکار چیست؟

درست مانند دیگر محصولات، این مدل محصول نیز دارای مزایای خاص خود می‌باشد. درنتیجه مزایایی که این مدل فلاش تانک‌ها دارند می‌توانند در کنار دکوراسیون مدرن‌تر، کاربری را برای شما به‌مراتب بهینه‌تر نمایند. و اما مزایا فلاش تانک توکار چیست؟

  1. فضای کم‌تری را در سرویس بهداشتی اشغال می‌کنند
  2. زیبایی مدرن را با پوشیده شدن فلاش تانک در دیوار به سرویس بهداشتی می‌بخشند
  3. کارکرد کم صدا
  4. بهداشت و نظافت بسیار راحت و بهینه
  5. صرفه‌جویی در مصرف آب
  نحوه نصب شیر روشویی توکار + فیلم آموزش نصب شیر روشویی توکار

نگاهی عمیق‌ تر بر مزایا فلاش تانک توکار

جزئیات مزایا استفاده از فلاش تانک توکار چیست؟ یکی از بزرگ‌ترین مزایا فلاش تانک توکار به این موضوع مربوط می‌شود که درواقع این سیستم داخل دیوار قرار گرفته و فضایی از سرویس بهداشتی را به خود اختصاص نمی‌دهد.

درحقیقت محدودیت فضا در سرویس‌های بهداشتی یکی از مشکلاتی است که اغلب افراد با آن سروکار دارند. این نوع محصولات با طراحی خاصی که دارند می‌توانند تا حدود زیادی چنین مشکلی را رفع نمایند. از سویی دیگر، به‌کار بردن فلاش تانک‌های توکار، باعث می‌شود که کم بودن فشار آب، مشکلی در استفاده پیش نیاورد. پیشنهاد می شود درباره مزایا فلاش تانک بخوانید.

چراکه با قابلیت استفاده از کلیدهای تخلیه دو زمانه که این فلاش تانک‌ها دارند، آب با فشار مورد‌نظر پمپاژ و تخلیه شود. هم‌چنین استفاده از این فلاش تانک‌ها نمایی مدرن‌تر و جلوه‌ای تازه به سرویس خانه شما خواهد بخشید. ناگفته نماند که صدای کم‌تر هنگام استفاده و تمیزکاری آسان آن نیز در ایجاد آسایش برای شما نکته‌ای قابل توجه است! در مورد مزایای شیرآلات توکار بیش‌تر بدانید.

مزایا فلاش تانک توکار

3 معایب فلاش تانک توکار چیست؟

در کنار مزایا سیفون توکار، این محصول دارای معایبی نیز هست. قبل از تصمیم‌گیری بهتر است آن‌ها را نیز در نظر داشته باشید. در ادامه باهم معایب فلاش تانک توکار را بررسی خواهیم کرد:

  1. نصب نسبتا دشوار
  2. تعمیر تخصصی‌تر نسبت به مدل‌های معمولی
  3. هزینه تعمیر بالا

نگاهی عمیق‌ تر بر معایب فلاش تانک توکار

جزئیات معایب استفاده از فلاش تانک توکار چیست؟ همان‌طور که این نوع محصولات نقاط قوت و مزایای خود را از قرارگیری در داخل دیوار می‌گیرند، از همان‌جا نیز معایب خود را بروز می‌دهند. یکی از معایب آن نصب آن است. به‌دلیل قرارگیری در داخل دیوار، فلاش تانک‌های توکار کمی سخت‌تر نصب می‌شوند.

هم‌چنین به همان دلیل درصورت بروز مشکل، پیدا کردن و حل کردن آن کمی مشکل‌تر است و نیاز به متخصصان این حوزه دارد؛ ناگفته نماند که هزینه بیش‌تری نیز دارد. درصورت بروز مشکلات، می‌تواند خرابی‌های دیگری مانند نشت کردن آب به داخل دیوار ایجاد کند. اما تمامی این موارد در با تهیه محصول باکیفیت و نصب درست احتمال روبه‌رویی با این مشکلات بسیار کم‌تر می‌شود. پیشنهاد می شود جهت مشاهده و خرید کلید فلاش‌ تـانک توکار کلیک کنید.

معایب فلاش تانک توکار

انواع فلاش تانک توکار چیست؟

قبل از خرید این محصول باید بدانید که انواع مختلفی از آن وجود دارد. به این ترتیب می‌توانید نوع متناسب آن با توالت سرویس خانه خود، ویژگی آن و البته سلیقه خود را انتخاب کنید. درواقع نکته حائز اهمیت این است که نوع توالت در سرویس بهداشتی ارتباط مستقیمی در انتخاب نوع فلاش تانک توکار خواهد داشت. دلیل آن را در ادامه متوجه خواهید شد. و اما انواع فلاش تانک توکار چیست؟

  • فلاش تانک توکار زمینی: مخصوص استفاده در کنار توالت‌های زمینی.
  • فلاش تانک توکار تک‌پایه: مخصوص استفاده در کنار توالت فرنگی‌های دیواری. این فلاش تانک‌ها دارای یک فریم کامل هستند با یک لایه پایه که مخزن آب را میان خود در درون دیوار حفظ می‌کنند.
  • فلاش تانک توکار دو‌پایه: مخصوص استفاده در کنار وال هنگ. این فلاش تانک‌ها دارای یک فریم کامل هستند با دو لایه پایه که مخزن آب را میان خود در درون دیوار حفظ می‌کنند.
  • فلاش تانک توکار نیم‌فریم: مخصوص استفاده در کنار توالت فرنگی دیواری. این فلاش تانک‌ها دارای یک فریم نیمه هستند که مخزن آب درون آن قرار می‌گیرد. درواقع این نوع فلاش تانک‌ها مخصوص استفاده در درون دیوارهای کاذب می‌باشند.
  • فلاش تانک‌های توکار دوبل استراکچر: مخصوص استفاده در کنار وال هنگ‌ها. این فلاش تانک‌ها دارای دو فریم کامل هستند با دو لایه پایه که مخزن آب را میان خود در درون دیوار حفظ می‌کنند. (مقاوم‌ترین نوع فلاش تانک‌های توکار)!

برای مشاهده و خرید هرکدام از طریق فروشگاه اینترنتی گلزارهوم کافی است برروی آن‌ها کلیک کنید.

مقاله در یک نگاه

فلاش تانک توکار چیست؟ یکی از نکات قابل توجه در زمان ورود به خانه‌ای جدید یا بازسازی خانه خود، تهیه اسباب و تجهیزاتی‌ست که باب سلیقه خودمان باشد و برایمان ایجاد راحتی ‌کند. درواقع ما نیاز به تنوع و به‌روز کردن اسباب و وسایل خانه خود داریم چرا که در ایجاد آرامش و حسی رضایت‌دهنده نقش موثری را دارد.

در این هنگام یکی از مکان‌هایی که تجهیزات مدرن و باکیفیت در آن قابل توجه است، سرویس بهداشتی می‌باشد. توالت‌ها در سرویس‌های بهداشتی مهم‌ترین نقش را دارند. هرمکانی که توالت باشد هم فلاش تانک‌ها باید باشند.

از این سو برای تهیه فلاش تانک مناسب، ما در این مقاله شما را به‌طور کامل نسبت به یکی از مدل‌های مدرن و امروزی آن آگاه کردیم. بنابراین امیدواریم که اگر تا قبل از این برایتان سوال بوده که فلاش تانک توکار چیست و چه مزایا و معایبی دارد، خواندن این مطلب برایتان مفید بوده باشد. پیشنهاد می شود درباره انواع سیستم تخلیه توالت فرنگی بخوانید.

برخی از سوالات رایج

فلاش تانک توکار چیست؟

فلاش تانک‌های توکار درواقع مخازن آب (یا همان‌طور که به‌صورت عامیانه می‌شناسیم سیفون‌هایی) هستند که در داخل دیوار قرار می‌گیرند. فلاش تانک‌های توکار به شکل توکار و در پشت دیوار جای گرفته و تنها بخش دکمه‌های آن‌ها که تخلیه آب را کنترل می‌کنند برروی دیوار قرار می‌گیرند؛ به این شکل که از طریق این دکمه‌ها، می‌توان عملکرد سیستم تخلیه را کنترل کرد.

معایب فلاش تانک توکار چیست؟

1. نصب نسبتا دشوار 2. تعمیر تخصصی‌تر نسبت به مدل‌های معمولی 3. هزینه تعمیر بالا.

2 thoughts on “فلاش تانک توکار چیست؟ مزایا و معایب فلاش تانک توکار

  1. مهران گفت:

    سلام ممنون از اینکه مزایا و معایب فلاش تانک توکار رو گفتید. خیلی عالی بود

    1. modiran seo گفت:

      سلام ممنون از توجه شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *